Nu möts vi till Regionmöten!

Det är snart dags för en av årets höjdpunkter, Regionmötena! Vi fram emot att samlas igen för att prata om det som är aktuellt i jord- och skogsbrukarnas egen bank, föreningen och branschen, summera 2020 och blicka framåt. Alla Landshypoteks medlemmar och medbjudna gäster är välkomna att delta digitalt.

Så anmäler du dig till ditt Regionmöte

Anmälan ska vara Landshypotek tillhanda senast två dagar innan mötet. Har du som medlem inte anmält dig ännu är det alltså hög tid nu. Det går även att bjuda med en familjemedlem eller vän.

Tidpunkterna för respektive möte:

·       Gotland, 23 mars kl. 14.00 

·       Gävle-Dala, 23 mars kl. 18.00

·       Mitt, 25 mars kl. 18.00

·       Mälarprovinserna, 24 mars kl. 14.00

·       Norr, 25 mars kl. 14.00

·       Skåne, 29 mars kl. 14.00

·       Småland m.fl provinser, 29 mars kl. 18.00

·       Väst (tidigare Älvsborg), 30 mars kl. 14.00

·       Wermland, 24 mars, kl. 18.00

·       Örebro, 23 mars kl. 10.00

·       Östgöta, 30 mars kl. 18.00

Programmet i stort

I det gedigna mötesprogrammet varvas inslag om banken, föreningen och branschen i stort med lokala nedslag och röster. Här finns också möjlighet att ställa frågor. Den mer formella delen av mötet inleds med val av ordförande och stadgepunkter. Hur länge respektive Regionmöte pågår beror på hur mycket frågor som kommer in och hur mötet fortlöper, men som helhet ska det vara genomfört på två timmar.  

Välkommen till Regionmöte
Den förtroendevalda ordförande i respektive Landshypoteksregion hälsar välkommen och reflekterar tillsammans med sin styrelse och medarbetare på Landshypotek om året som gått.

Så här går ett digitalt Regionmöte till
Information om hur medlemmarna kan göra sina röster hörda och rösta i besluten för Regionmötet. Eftersom mötet är digitalt kommer det vara annorlunda jämfört med tidigare Regionmöten – men det kommer inte att vara svårare att delta, tvärtom!

Landshypotek Magasin
En summering av året för lant- och skogsbrukaren med filmklipp och gäster. Vad har präglat året? Vad har varit frågorna för lantbrukaren, Landshypotek och det som påverkat lantbrukaren i offentligheten? Malin Svedberg och Martin Kihlberg, som till vardags arbetar på Landshypotek, leder Landshypotek Magasin, en studiosändning särskilt framtagen för Regionmötet.  

Ägarnas Regionmöte
Det formella Regionmötet inleds med val av ordförande och stadgepunkter som alla deltagande medlemmar kan ta del av.

Hur har det gått för Landshypotek?
Per-Olof Hilmér, ordförande i den ekonomiska föreningen, och Per Lindblad, vd, berättar om ekonomi och utveckling i Landshypotek och förslaget till utdelning.

Frågestund
Möjlighet att ställa frågor till föreningens styrelse, bankledning och regionstyrelse. Representanter finns uppkopplade eller på plats – och är redo att svara på dina frågor.

Val till styrelserna för kommande året och eventuell motionsbehandling
Förtroendevalda i respektive styrelse och valberedningens förslag presenteras.