Vy över villaområde

Omfattande räntesänkning på alla bolån

Landshypotek Bank sänker nu bolåneräntan på alla bindningstider. Räntan med tremånaders bindningstid sänks med 0,25 procentenheter och på övriga löptider sänks räntan med hela 0,55 procentenheter.

– Vi inväntar inte Riksbankens räntebesked utan väljer att agera med omfattande sänkningar redan nu. Räntorna är på väg ned och då vill vi göra det bästa för kunderna redan i dag, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef på Landshypotek Bank.

Med sänkningarna erbjuder Landshypotek en bästa tremånadersränta på 4,12 %. Bästa räntan på lån med fem års bindning ligger på under tre procent, 2,99 %. Kunder som binder på ett års tid kan göra det på 3,64 och två års tid på 3,24 %. Bästa räntan på lån med tre och fyra års bindning erbjuds till 3,05 %.  

Under våren har Landshypotek sänkt räntan vid flertalet tillfällen. Med dagens sänkningar stärker banken sitt konkurrenskraftiga erbjudande på marknaden ytterligare.

– Vi vet att många vill rivstarta hösten med att se över sin ekonomi och vi är glada att på det här viset gå före med kraftiga sänkningar och erbjuda fina räntor på alla olika bindningstider, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren. 

Landshypotek Bank har en transparent prissättning där räntan erbjuds utifrån belåningsgrad och bindningstid.

Läs mer om Landshypoteks bolån här